Nyt puhuvat thaimaalaiset naiset: tällaisia ovat suomalaiset miehet

  • by

Kilttejä vai ressukoita? Kolme helsinkiläistynyttä thaimaalaista naista kertoo, millaisia aviomiehiä suomalaiset miehet ovat.

Thaimaalaiset naiset ovat suomalaismiesten suosituimpia puolisoita suomalaisnaisten jälkeen. Miehet ovat kertoneet Iltalehdessä viime viikkoina, millaisia puolisoita thaimaalaiset naiset ovat. Nyt on naisten vuoro puhua.Ensimmäiseksi näkemyksensä suomalaisista miehistä kertovat kolme thaimaalaista naista. Iltalehti tapasi naiset lehtisaarelaisessa sushiravintolassa Helsingissä.

Minsushi-ravintolassa on tiivis tunnelma. Ravintolan yrittäjä ja omistaja Narissara Phumpha, 48, ja kaksi hänen ystäväänsä ovat luvanneet kertoa, millainen on parisuhde suomalaisen miehen kanssa ja millaisia aviomiehiä suomalaiset miehet ovat.

Narissara tapasi nykyisen aviomiehensä, kun mies oli lomalla Thaimaassa kuusi vuotta sitten. Vuosi kului Suomen ja Thaimaan väliä reissaten. Nyt Narissara on asunut Suomessa viisi vuotta.

Mikä avioliitossa on hänen mielestään tärkeää?

  • Myönteinen ajattelu ja asenne, sekä ystävällisyys, hän vastaa englanniksi.

    Millainen mies Narissaran aviomies on? Mies on paikalla ravintolassa, mutta lähtee toimittajan pyynnöstä ulos ovesta.

  • Hän on hyvin kiltti. Hän ei ole vihainen, ei juo, eikä ole väkivaltainen. Meidän on helppo elää yhdessä.

    Millaisia suomalaiset miehet ovat yleisesti?

  • Kaikki, jotka tunnen, ovat hyviä miehiä. Tiedän kuitenkin, että olen onnekas, eikä kaikilla ystävilläni ole asiat yhtä hyvin.

Narissaran aviomies palaa ravintolaan, kun Narissara on vastannut kysymyksiin.Mies on käynyt ostamassa lisää avokadoja. Pian toimittajallekin tarjotaan misokeittoa ja sushiannos. Kaikki ruoka on herkullista.

https://www.iltalehti.fi/rakkausjaseksiartikkelit/4b2066e5-f83b-467f-94f1-d7cf64d4ccee_rk.shtml

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *